Wegwijs (2017)

Agentschap Informatie Vlaanderen

Ontwikkeling van een register van organisaties en organen die deel uitmaken van het publieke domein, zoals gemeenten, kerken, politie zones, etc.

Opgezet als authentieke bron binnen de Vlaamse Overheid, waarbij andere applicaties naar gegevens van deze organisaties via een unieke identificator kunnen refereren en ophalen.

Het systeem is opgezet als een Event Sourced API, waarbij SQL Server met SQL Stream Store gebruikt wordt als Event Store. Deze aanpak was een verademing voor de business kant, die volledig betrokken is bij de opzet van het domein.

Alle data is geïndexeerd door Elasticsearch wat voor een krachtige zoekfunctionaliteit over de departementen heen zorgt.

Event Sourcing, CQRS, .NET Core, C#, TypeScript, Angular 2, Web API, Entity Framework, Dapper, SQL Server, Elasticsearch, Autofac, Fluent Validation, Paket, FAKE, xUnit, Git, BitBucket, Visual Studio Online, MSBuild, Webpack, Sendgrid, Azure (App Services, Database, Keyvault, Active Directory, Application Insights), Jira, Confluence, Event Storming.

Thomas D'haenens David is a major asset in our projects. Aside from the usual dev-competences one can expect, David provides the business with a dimension of insight, clarity and assistance I have seldom encountered with a consultant. Incorporation of new methods, team-player and being able to work solo where necessary, eager to evolve and that typical 'Fingerspitzen-Gefühl' that lets you separate the wheat from the chaff. A top player in his field as far as I'm concerned!

Thomas D'haenens
Service Delivery Manager, Informatie Vlaanderen