Learning Tools (2012)

Taking Wing

Ontwikkeling online onderzoeksplatform ter ondersteuning van opleidingen gegeven door Team Pelgrims/Taking Wing. Geschreven in ASP.NET MVC 3.0 met MySQL. In de UI wordt gebruik gemaakt van Microsoft Charting om automatisch grafieken te genereren, die via de website te bekijken zijn, alsook opgenomen worden in automatisch gegenereerde PDF bestanden met behulp van iText.

Naast een volledig online beheersdeel, wordt één van de tools bijvoorbeeld gebruikt om de eigenschappen van managers te bespreken via radar grafieken op basis van antwoorden ingegeven door personeelsleden.

C# 4.0, ASP.NET MVC 3.0, MySQL, iText, Microsoft Charting.

Veronique Raemdonck The collaboration with David for developing an online tool for Taking Wing worked very well. We are very satisfied with the result and the way of working together during the project.

Veronique Raemdonck
Partner, Taking Wing