Academic Questionnaires (2005)

Microsoft

Bij elke Microsoft presentatie of evenement wordt er een questionnaire afgenomen die tot nu toe op papier was.

Om dit te vereenvoudigen is hiervoor een digitale versie gemaakt. Dit project maakt gebruik van NSurvey als survey-framework, met een SQL Server als back-end en ASP.NET (C#) als presentatie technologie.

Er zijn enkele aanpassingen gedaan aan NSurvey, zoals het integreren van MapPoint om de resultaten visueel per regio voor te stellen.

Verder zijn er nog uitbreidingen gedaan op het framework om nieuwe types vragen te ondersteunen, en is alles in de Microsoft layout gegoten.

De 3 figuren tonen u de website, en de MapPoint integratie in het beheerdeel.

ASP.NET, C#, SQL Server, NSurvey, MapPoint, HTML, CSS.

Tom Mertens During the few months of his internship, David clearly demonstrated profound interest in technology. He worked hard, was really motivated and proved to be a quick learner. David also successfully delivered several presentations.

Tom Mertens
Developer Audience & Product Marketing Manager, Microsoft

Mieke Geertrui De Ketelaere During his internship, David has shown a very professional attitude towards his tasks given. Additionally, David is a great team player with a very respectful and correct approach towards other team members. His social character and his deep technical knowledge were very well recognised. I wish David all the best in his future job!

Mieke Geertrui De Ketelaere
Product Solution Manager, Microsoft