Atlas (2013)

Bank Van Breda

Developed a web framework, to be used besides an existing WPF framework. This framework uses Backbone to build a fully AJAX-enabled web application.

Developed a prospection system, using the new web framework.

More inforation about this system can be found in the following Dutch article of Bank Van Breda: Project in de spotlights.pdf

C# 4.0, ASP.NET MVC, jQuery, Backbone, SignalR, StructureMap, TFS.

Jan Vanderhallen David is an excellent software engineer. His technical skills are top but he is also really business minded. He combines technical excellence with a strong focus on functionality, design and usability. This is a rare combination that gives great results. He is a good team player and a pleasure to work with. I highly recommend him.

Jan Vanderhallen
IT Manager, Bank Van Breda

Stefan Moelants David is doing an excellent job at one of our top clients. He's the excellent combination between technical wizardry and a freelance attitude (flexible, dedicated). He's top to work with!

Stefan Moelants
Co-founder, Managing Director and .NET developer, Team4Talent

Peter Van Dessel Tijdens de ontwikkeling van onze CRM tool heb ik David leren kennen als iemand met grote betrokkenheid en een wil om achterliggend gebruik en beoogde doelen 200% te begrijpen. Start vanuit een grondige analyse, met oog voor detail en gaat voor practische en pragmatische resultaten. Erg tevreden met het afgeleverde werk!

Peter Van Dessel
Sectorverantwoordelijke Ondernemers, Bank Van Breda