Zosa (2004)

Hogeschool West-Vlaanderen

Zosa staat voor ZelfOnderzoek voor StudieAttitude, en is een soort enquête om je studie attitude te evalueren.

De site is gemaakt in ASP.NET en gebruikt MySQL als database, Windows 2000 als platform en IIS 5 als webserver.

Alle pagina’s met vragen worden dynamisch opgebouwd, samen met de uiteindelijke grafiek.

Er is een uitgebreid beheer deel aanwezig waar men alle inhoud kan aanpassen, en de database exporteren naar een Access-database.

De back-end van Zosa bestaat uit een Webservice, waardoor men later een Windows Forms applicatie kan maken indien nodig.

ASP.NET, C#, Webservices, MySQL, Photoshop, HTML, CSS, Access.

Kurt Meuleman Being responsible for public relations in a college of higher education we (5 students and me) built up the Intranet for students. No doubt David was the key figure to realize that. The last 6 months David programmed both my personal website and my website for teachers. David is extremely reliable, very efficient, modest and moreover: he's able to work in a team because he's social too.

Kurt Meuleman
Lector & PR-verantwoordelijke, Howest

Carine Vanmassenhove David worked with fellow-students to create a website for a company. Not only is David a very good web creator but he proved to be a team player as well. The fact that the group achieved that goal proved that David was very understanding and communicative with the other students. Thanks to his sussesfull contact with the real businessworld, David has now other opportunities. Need I say more!

Carine Vanmassenhove
Lector, Howest